Loading...

A hippi raszta, így néz ki korunkban

A hippi raszta, így néz ki korunkban

Első ránézésre mondhatnánk, hogy ez csak egy elhanyagolt raszta. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy tudatosan elhanyagolt, és csak helyenként az. Nézzük csak meg, hogy a frufru rész, azaz a hajrész elülső középső része nincs be rasztázva, és emiatt tűnik elhanyagoltnak, vagy félig elkészültnek. Pedig egyszerűen ez már csak a női divat része lett. 2017 óra erősödő divat a hölgy rasztáknál, hogy a fejük tetejéről, a hajszálak eltakarják a „problémás” területeket a tincseknél. Majd ezen tincsek a hajszálak alól kezdenek el kikandikálni, így adva meg neki azt a hatást, hogy igazán természet közeli, természetes állapotbeli rasztával van dolgunk.

Na, nézzük csak meg azt a videót. Nem kell hang se,és angol tudás se! Mi most csak a haját nézzük, amit olyan alaposan végig mutat számunkra.

Természetesen ez az állapot vagy a vak szerencsére van bízva, ami nem sok jóval kecsegtet. Vagy profira bízzuk annak a megcsinálását, hogy ne nézzen ki mesterkéltnek a hippi stílusú rasztánk. Cselesen hangzik, mi? Pont ezért kell jól megcsinálni, hogy ne látszódjon megcsináltnak.

Különleges megjelenés, az embereknek jobban szemet szúrsz.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz

Facebook Comments