fbpx
Loading...

Raszta haj késztése otthon

Raszta haj késztése otthon

Sajnos a cikk címe átverős. Nem azért, mert a cikk nem az otthoni késztésről szól. Hanem mert a legtöbben azt hiszik, hogy lehet otthon rasztát készíteni. A fizikai és eszközi határai természetesen meg vannak a hétköznapokban. De a technikai mozdulatok csak azok számára adottak, akik vagy nagyon tehetséges kézügyességgel születtek az ilyen pöszmötölős munkaterületekre nézve is, vagy már sok száz órányi munkatapasztalat van a csuklójukban a raszta késztés területén.

Pontosan ugyan úgy kell ezt elképzelni, minthogy látunk egy műugrót az olimpián, akár még 1-2 cikket el is olvasunk a műugrásról … de ez nem tesz minket azonnal világbajnok olimpikonná, sőt még egy amatőrtől elvárható szabályos(abb) szaltót sem fogunk tudni megcsinálni másnaptól.

Raszta haj javítás, raszta haj készítés, raszta haj hosszabbítás

Mint bárhol máshol is, a raszta készítésénél, akár más területeken is, a gyakorlás teszi a mestert. Viszont egy haj megcsinálása egyszer lehetséges. Ebből következően senki sem akar egy kezdő tetováló gyakorlótáblája lenni, senki sem akar egy kezdő rasztázó bábúja lenni. Mert ha elrontja – és sajnos nagy valószínűséggel el is fogja rontani tudtán kívül – akkor a több évig növesztett haj mehet a kukába.

Alapos odafigyelés, megfelelő személyhez kell ezzel fordulni.

Ne vegyük hát ilyen könnyelműen a raszta haj késztését házilag. Legyünk körültekintőek, alaposak, és vigyázzunk értékeinkre, főleg ha a fejünkhöz van nőve az!

Facebook Comments
%d bloggers like this: