Loading...

A dreadlock tincsek aljának karban tartása

A raszta töveinek rendbetétele

Itt egy jó videó arról, hogy mit tegyél a lenőtt tincseid tövével, hogy rasztaként folytassál életüket. Persze magunknak nehéz ezt megtenni, ha nem vagyunk profik, de nézd meg azért a videót, hogy lásd, mit is művelnek mások a fejed búbjával, amikor nem látod amit csinálnak.

Lehetsz stílusos, kellemes megjelenésű csak adj a megjelenésedre.

A folyamat nem egy valami könnyű, de csak egy megfelelő méretű horgolótű kell, egy szakértő, és sok-sok türelem – na meg meg fájdalomtűrő képesség mind a készítőnek mind az elszenvedőnek. Azért jobb az, ha több havonta megtörténik ez a folyamat az újonnan nőtt haj részekkel, minthogy évente egy vagy két alkalommal lenne rendbe téve. Mivel a rendszeres karbantartás szebb eredményt ad, kisebb időtáv telik el a rossz kinézet és a rendbetétel között, azaz összességében egész évben szebbek vagyunk a rendszeresen ápolt tövek miatt.

A legjobb, ha megpróbáljuk ezt magunknak megcsinálni! Ha pedig nem megy, forduljunk segítséghez. Viszont ez a dreadlock töveinek rendbetétele nem egy ilyen dolog, amit el tudunk kerülni. Csak késleltetni tudjuk, ami csakis nekünk okoz kárt, mert olyan hajjal kell mutatkoznunk, ami nevetségessé tesz minket.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments