Loading...

Ez az a rasztázási ötlet, ami csak az afroamerikaiaknál működhet

Ez az a rasztázási ötlet, ami csak az afroamerikaiaknál működhet
Raszta készítés 1 kicsi

Van akinek könnyebb az élet, és van akinek nehezebb. Mondhatnánk ezt a közhelyet is, de valójában most csak a raszta szemszögéből van hátrányunk az afro ameriakhoz képest. Láthatod a videóban lentebb, hogy csak megdörzsöli ezzel-azzal a haját, és máris tincsekbe áll össze. Nem garantált, hogy minden tincse elsőre így is fog maradni, de akkor maximum megismétli párszor ezt a dörzsölgetést. Neki ez megy, nekünk nem.

Nem kell megijedni egy kis esőtől.

A fehér ember hajszerkezete, hajának viselkedése, sűrűsége teljes mértékben más. Mások a tulajdonságai, máshogy viselkedik. Tehát ha mi magunk is rasztát szeretnénk, dörzsölhetjük a fejünket bármivel, maximum egy idő után a hajunk mállik le a fejünkről nem kis fájdalom kíséretében. Nekünk – akiknek nem adatott meg ez az egyszerű rasztázódási folyamat – szépen rasztát kell készíttetnünk. Ki kell választanunk alaposan egy szakértő raszta készítőt, és hosszas tárgyalások alatt kell átadnunk vágyott rasztánk kinézetét.

Még akkor sincs vége a hajcihőnek, hiszen jobbára órákat vagy akár napokat vesz igénybe a raszta elkészülésének folyamata. Illetve sajnos igen pénztárcába nyúló a dolog, hiszen kevesen csinálnak rasztát az országban, és még kevesebb ebből a halmazból a jó azaz a profi.

Milyen egyszerű is lenne pedig,ha csak így bedörzsölhetnénk a fejünket, és mehetnénk is az esti programunkra kész rasztákkal. Hát igen, az élet nem igazságos, de ha már így van, koncentráljunk az előnyeinkre és nem a hátrányainkra!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments