Loading...

A feketék haja teljesen más fajta, ezért lesz a rasztájuk is másmilyen

A feketék haja teljesen más fajta, ezért lesz a rasztájuk is másmilyen

Ha azt mondom, sokan tévesen lövik be az első rasztájukat, akkor hazudtam. Mindenki első raszta igényét hibásan, méghozzá oltári nagy baklövéssel követi el. Mivel a filmekből, klipekből mindenki azt látja, hogy a feketéknek milyen király is a hajuk. De nem látunk a dolog mögé, hogy fizikai jellemzői teljesen mások a feketék hajának és a fehérekének. Náluk csak a nem fésülködés vagy enyhe kócolás is már rastává alakítja a hajat.

Természetesen itt is előfordulhatnak hibák.

Esetünkben pedig 3-6-9-12 hónapnyi sodorgatás, bögyörgetés, tutujgatás is csak egy enyhén kócos, zsíros állapotot hagy az emberek fején. Tehát nekünk raszta készítőhöz kell mennünk.

A feketék haja, amennyiben meg van növesztve, és semmivel sincs kezelve, nem értek hozzá, akkor ugye mikrofon sérót eredményez. Máris látod, hogy természetes állapotában a hajszálaik annyira göndörek, hogy egy ilyen hajszerkezetet ki tud adni. Miközben nálunk a hosszú haj csak lóg és lóg, egyenesen, amennyire a gravitáció kívánja.

Pont ezekért a különbségekért a kiadott raszta is teljesen más lesz a fehéreknél, és a feketéknél. Sőt, a feketéknek dúsabb és vastagabb szálú a hajuk, ezért jóval több azonos méretű tincs jön ki ugyan akkora négyzet centiméterről, mint nekünk. Ez van, meg lehet tanulni alkalmazkodni a mi adta lehetőségeinkhez. Amennyiben a felkeresett raszta készítőd azt mondja, hogy a küldött kép alapján meg tudja pontosan azt a fajta fekete rasta hajat csinálni neked, akkor menekülj! Sajnos átejtés lesz a vége, amiért szó szerint busásan megfizetsz!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz

Fel a fejjel, és nézz szét, mennyi oltári dreadlock található körülötted a mindennapokban is. Ez alapján keress tehát raszta példaképet!

Facebook Comments