Loading...

A rasta tincsek tövének egyik készítési módszere

A rasta tincsek tövének egyik készítési módszere

Hogyan is kell elkezdeni egy raszta tincs készítését? Ezzel az egyszerűnek tűnő módszerrel, ami valójában nehezebb a gyakorlatban. És azt se felejtsük el, hogy nem túl kellemes a rasztuló személy számára sem. Az biztosan látható a videóból, hogy kisebb végű horgoló tűvel dolgozik a raszta mester. Azaz ne essünk neki kapával meg merőkanál nagyságú horgoló tűvel a hajnak, mert nem csak az számít, hogy horgolótű van a kezünkben. Az is fontos, hogy megfelelő legyen a funkcióhoz. Azaz kisebb fejjel lehet ezt a műveletet végezni.

Feltétlenül szűkséges a rendszeres „igazítás”.

A mozdulatsor pedig adott, ahogy láthatjuk is. Csak ezt kell ismételni, ameddig el nem készül a szép kis töve a dreadlock hajnak. Vegyük észre, milyen szépen fel van kockázva a páciens feje. Ez sem elhanyagolandó, ha szép végeredményt szeretnénk.

Ez a módszer kizárólag tövek rendbetételéhez és készítéséhez javallott. A már kész, javításra szoruló raszta tincsek esetében nem ezt a módszert kell alkalmaznunk. Hosszú távon pedig visszafordíthatatlan károkat is okozhat, ha valaki a javítást is így végzi rendszeresen. Tehát csak óvatosan!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments