Loading...

A raszta tincsek hosszabbítása így működik

A raszta tincsek hosszabbítása így működik
Raszta készítés 2 kicsi

Ki ne szeretne hosszabb és szebb rasztát? A szépségről sok cikkünk íródott már, beszéljünk a hosszabbításról is. Az, hogy most valaki hosszabbításnak vagy toldásnak hívja, olyan mindegy, mindkettőt értjük, és a lényeg nem a szofisztikáltság (azaz mennyire bonyolultan fejezzük ki magunkat), hanem hogy mennyire hosszú is a rasztánk. Illetve még inkább kérdéses jelen esetben, hogy mennyire hosszú rasztát szeretnénk? És azt mikorra tudjuk elérni?

Teljesen helyén való a felvetés, hiszen ha az dreadlock álom hosszunktól 10 cm választ el minket, akkor kivárjuk már azt a pár hónapot, hogy elérjük a célvonalat a „hátunkon” azokkal a kis rakoncátlan tincsekkel.

Meghosszabbodik a hajunk akár térd alatti hosszra is.

De mi van akkor, ha még 15-30-50 cm hiányzik ahhoz, hogy igazán élvezzük a rasztának, és jól érezzük magunkat alatta? Hát persze, hogy ekkor jön képbe a raszta hosszabbítás!

A dreadlock toldást két kiegészítő mentén tudjuk megoldani. Vagy igazi hajjal, aminek brutális ára van, több tízezer forint egy pár centis toldáshoz. Vagy műhajjal, ami jóval olcsóbb. Az előbbi előnye, hogy festhető, és természetes. Az utóbbi előnye, hogy olcsó, könnyebb (a hajhagymáknak), nem más valaki levágott „növesztménye”, illetve az igazi hajnál sokkal hamarabb lesz filces hatású.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz

Van tehát bőven eldöntendő kérdés a hossztól a pótlás milyenségéig azok számára, akik türelmetlenek várni, de értsük meg őket! Az élet rövid, miért várjunk 2-4-6 évet, ha azonnal meg is kaparinthatjuk azt a hosszú rasztát?

Facebook Comments