Loading...

Raszta haj kifésülése, ha nem profi készítette

Raszta haj kifésülése, ha nem profi készítette
Raszta készítés 1 kicsi

Nem biztos, hogy elsőre jó raszta készítőt választottál? Semmi gond, nem kell kétségbe esni! Nagy a valószínűsége, hogy azért nem tetszik a rasztád, mert nem tűnik rasztának. Na már most ami nem tűnik rasztának, az minden bizonnyal inkább egy kócnak vagy madárfészeknek néz ki. Akkor pedig ki fogod tudni fésülni az alábbiakban látható módszerrel. Nem kell bonyolult atomfizikai képletre gondolni. Csak egy erős fogú sűrű fésű és kitartás kell hozzá. Készülj fel, órákba fog telni majd a dolog, de megéri, ha meg akarsz szabadulni a rasztától úgy, hogy a hajad megmaradjon egy „okosabb” próbálkozásra a jövőben.

Lehet rövid, hosszú, vékony, vastag  gondolkozz relatív fogalmakban.

Nem minden esetben kell azonnal kifésülni a rasztát! Azért ne nyúljunk egyből fésűhöz meg ollóhoz, ne hívjunk papot. Lehetséges, hogy csak egy hozzáértő személyre lesz szükség, aki a szokottnál jobban meg tudja horgolni a rasztádat. Vagy egy kis rásegítés, a raszta készítés teljes befejezése szükséges, amit az eredeti készítő még nem tudott elsajátítani. Keress hát fel egy profi raszta készítőt, és kérd ki véleményét. A vélemény kérése ugye ingyen van!

Azért egy pillanat erejéig említsük meg, hogy ki is volt a hibás azért a rosszul sikerült hajért. Adok egy kis segítséget, a  felsoroltak közül válassz szépen.

  1. A raszta készítő,
  2. Te,
  3. a kormány,
  4. titkos társaság akik világuralomra törnek

Igen, nagyon is rosszul válaszoltál erre a kérdésre! Hát persze, hogy Te és csakis te magad tudod okolni azért, mert rosszul választottál raszta készítőt! Nem szorított senki pisztolyt a fejedhez, hogy meg kell csináltatnod a rasztádat, a piaci ár alatt, egy albérletben valami másnapos party arc kezei között. Te választottad azt, aminek nem jártál utána alaposan, tehát tanulj a hibádból és mások hibáiból, és nézz utána alaposan a raszta készítőknek, mielőbb hatalmas összegeket adsz ki feleslegesen.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments