Loading...

A raszta töveinek dörzsölése, avagy hogyan tegyél olyat, amit nem akarsz

A raszta töveinek dörzsölése, avagy hogyan tegyél olyat, amit nem akarsz
Raszta készítés 3 kicsi

Állandó kérdés és a már jó módszert megtalálóknál állandó időrabló metódus, hogy hogyan is tartsák karban a raszta tincsek tövét. Azaz hogyan lehet elérni, hogy a fejtetőn ne álljon ki megannyi hajszál, amik rontják – hogy úgy mondjam – a dreadlockok látképét.

A videóban szereplő hölgy biztosan jót akar, hiszen videójává segíteni próbál nekünk. Csak sajnos a videó feltöltése óta biztosan rájött már, hogy ez a módszer majdhogynem az egyik legrosszabb választás volt számára. Lássuk tehát először a videót, majd kicsit beszéljünk a módszere előnyéről és hátrányáról.

Az amit csinál, valójában eredményes, a maga minimális értelmében. Amikor befejezte a videó elkészítését, elpakolta a kamerát és a felszerelést, már is elkezdtek visszarendeződni a kicsikét megdolgozott hajszálak. Pár óra múlva pontosan ugyan úgy nézett ki az a sok-sok kiálló hajszál, amit így szeretett volna eltüntetni.

Ha ilyen egyszerű lenne mindenki csinálná.

Valójában csak az történt, hogy a tenyeréről egy kis koszt sikeresen rákent a rasztája tövére – nem, ettől még nem is áll jobban össze a haj, ezt ne reméljük – amihez még hozzá adódik, hogy ilyen bőr irritáció mellett kissé izzad a tenyér, hogy ne száradjon ki, azaz egy enyhe izzadtság is került a hajába. Ha valóban ilyen dörzsölés mellett valaki haja rasztába össze tudna állni végleg, akkor jajj lenne az összes kis unokának, aki találkozik a nagyival. A mama szokásos buksi simogatásával pár találkozás után az óvoda legkirályabb rasztájává válna szegény gyermek.

Tehát felejtsd el, hogy ilyen módszerrel próbálkozol, hiszen láthattad, mennyi kárt okoz eredmény nélkül a fejed tisztaságának ez a módszer. Ha pedig jó megoldást szeretnél találni, akkor itt van egy nagyon jó raszta töveket rendbe tevő leírás.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments