Loading...

Aktuális raszta piaci körkép 2020-ban

Raszta hu aktuális piaci körkép 2020

Úgy vettük észre, már egy ideje nem jelent meg a magyarországi raszta készítők piacára vonatkozó cikk. Így hát merészeltünk kicsit körbe nézni a piacon. A 2014-es és 2015-ös időszakhoz képest szépen megszaporodtak a raszta készítők országosan Továbbra is vannak megyék, ahol internetes ismeretségen keresztül sem tud az ember találni semmilyen rasta készítőt, nem hogy minőségi munkát adót. Természetesen ezzel nincsen semmi probléma, hiszen országunk kicsi könnyű megtenni távokat.

Az ismert és nagy készítők továbbra is tevékenykednek az utóbbi években. Nem tűnt el közülük egy nagyobb sem az utóbbi 4 évben. A fentebb említett kisebb – honlap és bármilyen elérhetőség nélküli – dreadlock készítők pedig hosszas keresés után találhatóak csak meg az interneten. Sajnos sok esetben az olcsó húsnak híg a leve, tehát a felbővült piac a raszta fodrászok területén. Nagyobb számban okoznak károkat mint előtte pár évvel. De összességében „a kibővült piaci torta” hasznos raszta hajak állapota végett. Hiszen inkább menjen el az ember többször egy közeli nem túl jó javítóhoz, minthogy teljesen ápolatlan legyen egész évben.

Teljes átalakulást kínál rasta haj készítés.

Tehát összességében ha megnézzük a mérleg két oldalát, jól jártunk ezzel a rengeteg, újonnan megjelent rasta készítővel. Természetesen az idő fogaskereke úgyis tisztítja majd ezt az állapotot, de addig is érdemes kihasználni ezt a kialakult állapotot vagy a minőség oldalán vagy a spórolás elveit előtérbe helyezve a tapasztaltak felé fordulni dreadlockunkkal.

Facebook Comments