Loading...

Az ázsiaiak haja hasonlít az európaiakéhoz

Az ázsiaiak haja hasonlít az európaiakéhoz
Raszta készítés 2 kicsi

Állandóan össze hasonlítjuk a feketék haját a fehérekével, és vissza. De mi a helyzet az ázsiaiak hajával? Nekik könnyebb vagy nehezebb rasztával a mindennap? Ez a cikk erre fog kitérni, és egy példa videót is felhoz a prezentálásra.

A videó főszereplője (igen, így neveztem el azt, aki beszél a kamerába … haha!) angolul értők számára alaposan kifejti a témát, legalábbis a saját szemszögéből. Sajnos nem hasonlít össze fehér és ázsiai esetleg fekete rasztákat, de erre itt vagyunk mi. A videóban többször is feltűnik egy kép, illetve 6:28-tól egy raszta készítés videójába is betekintést enged számunkra. Mind a képen látható rasztán látható, hogy teljesen úgy szálasodik és sűrűsödik, ahogy az átlagos europid haj. Illetve a videón belüli videóban is látható, hogy a készítés folyamata semmiben nem tér el a a mi készítési módszereinktől.

Azért mert rasta hajad van lehetsz elegáns.

Így tehát könnyen megállapítható, hogy az ázsiai és az európai haj a raszta szemszögéből teljesen ugyan az. Ugyanúgy kell készíteni, ugyanúgy kell karban tartani, és a kinézete is teljes mértékben egymáshoz hasonlatos.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz

Na, már ezt is tudjuk, olvass most egy más témájú cikket, hagy okosodj!

Facebook Comments