Loading...

Egy félig-meddig természetes raszta története (+videó)

egy félig-meddig összeállt raszta története

Ahogy az alábbi videóból is látszani fog, nem kizárólag horgolással, wax-olással és mindenféle sámán ráolvasással lehet raszta a sima hajból. Végül is nem mindig volt ismert ez a sok dreadlock készítő módszer, és nem is ismeri mindenki korunkban ezt. A természetes rasta pont azt jelenti, hogy pár órahossza helyett éveket vár, hogy ahogy esik úgy puffan módon tincsekbe rendeződjön a tulajdonos haja.

Az alábbi videóban látható 2 éven keresztül hogyan változik, halad előre szépen lassan a főszereplő raszta haja.

Bár azt hozzá tenném, hogy nem 100%-osan természetes rastáról van itt szó, mivel a haj egy közepesen befejezett tupírozásból éppen hogy egyben maradt (0:00-2:30). Majd ez „megfogta”, és el indult az összeállás útján. Ha haladunk előre a videóval, 4:40-től kezdődően már a kiálló hajszálak is elkezdenek hozzátapadni a tincsekhez, nem csak az egyben maradás lépésén van túl. A videó 7:40-dik percéhez elérve pedig egy igazán gyönyörű, telt tincseket tartalmazó rasta látható, Természetesen van kiálló hajszál körülötte, de az első 2 perchez képest elenyésző. Szinte a tincsek szépsége el is vonja erről figyelmünket.

Ha nincs türelmed várni, akkor van megoldás.

Kérdésem az lenne kedves olvasó, hogy te végig várnád a videóban látható állapotok mellett (saját fejeden viselve) a 2 évet? Vagy inkább 1 nap alatt meghorgoltatnád a dreadlockodat, hogy egyből összeállt legyen?

A cikk alatt írd meg erről álláspontodat Te is!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments