Loading...

Gyöngyök és más kiegészítők a raszta hajban

raszta gyöngyök és kiegészítők rastaba

Ugye Te is láttál már dreadlockokat, akik a hajukba színes vagy csak egyszerű fa színű gyöngyöket raknak. Esetleg valamilyen fém kiegészítőket, dobókockát, Legot vagy családi ereklyét. A nagy kérdés az szokott lenni, hogy honnan szerzik be ezeket, és hogyan teszik bele a hajukba.

Ismert emberek is próbálkoznak dreadlock frizurával.

Gyöngyök és golyók dreadlock hajba

Mindenek előtt tisztázzunk egy dolgot. Nem fogsz kifejezetten rasztába gyártott kiegészítőket találni. Ha mégis, akkor csak rámondják az alábbi dolgokra, hogy drágábban vedd meg azokat.

Ezek a dreadlockba fűzhető dolgok nagy választékban és mennyiségben kaphatók dekorációs boltokban. Biztosan más kategória a rohamosan terjedő kézműves kiegészítők (Do It Yourself) boltok, így ezt is ide írnám. Ott ha bemész, minden féle méret, alak eléd fog tárulni.

Egyéb kiegészítők rastába

Mindenek előtt tisztázzuk, hogy ezek nem a raszta hajba gyártott kis csoda-dolgok, hanem hétköznapi tárgyak. Ez miért is fontos információ nekünk? Mivel ebből tudható, hogy akárki ezt beszerezheti, és a legfontosabb, hogy hatalmas összegek kifizetése nélkül. Ha neked, szüleidnek és rokonaidnak nincsenek olyan kiegészítője, akkor jön a képbe egy kis akció -nem szeretnélek meglepni ötletemmel, de ezt meg kell kérdezned tőlük, nem csak eldönteni, hogy nincsen nekik.

Írj körbe kedvelt közösségi médiádban (igen, Facebook és társai) privát üzenetben, hogy kinek milye van. Úgy is csak „Látta” azt fogod keni, ha nem ajánlasz érte valamit. Ha úgy is találkozol velük, akkor megfelelő „termékekért” egy fagyit, egy sört vagy egy szívességet ajánlj, amiről tudod, hogy számukra érték.

De hogy kerül ez a kiegészítő a rasztádba?

Bármit is szerzel be, nem lesz rajta lyuk, melyen át tudod fűzni a tincsedet. Hála az égnek, „pár éve” fel találtak egy csodálatos eszközt, a fúrót. Ez még jobb is, mintha egy átfúrt valamit vennél, hiszen nem tudhatják, hogy milyen méretű lukacska kell a te tincsedhez. Tehát most személyre szabott méretet tudsz bele tenni.

Ne feledd, hogy fontos az, hogy rá szoruljon a tincsedre, tehát inkább kisebb legyen a lyuk átmérője amit fúrsz, mint a tincsedé.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments