Loading...

Ki lehet-e bontani a rasztát?

kibontani a rasztát

A legegyszerűbb válasz mindig az is-is. De kicsit kifejtve a dolgot, a következő a helyzet. Leginkább attól függ, hogy milyen idős az a bizonyos dreadlock, illetve mennyire lett alaposan megcsinálva.

Ha már úgy gondolod elég volt, akkor szánd rá az időt.

Egy nagyon jó, általánosan használható „mondás”, hogy 6 hónapnál fiatalabb rasztát meg lehet próbálni kifésülni, valószínűleg sikerül minimális haj veszteséggel. Viszont az ennél idősebbnél is sikert lehet aratni, csak nagyobb fájdalom árán.

Itt most csakis arról van szó, hogy a teljes hajat visszanyerjük. Szó sincs olyanról, hogy kopaszra nyírás! Mivel bármilyen idős is a dreadlockod, legalább 10 cm-es hajad lehet levágáskor. Az alsó 10 cm eszméletlen nehezen áll össze amúgy is, ami ilyenkor hasznára válhat az embernek.

Fontos megjegyezni, hogy csak akkor folyamodj levágáshoz, amennyiben már nem szeretnél raszta lenni! Ha csak mármilyen rasztát szeretnél, akkor fordulj levágás előtt egy raszta haj szakértőhöz, hogy van-e megoldás arra, amit te szeretnél, és az mennyire bonyolult? Az is lehet, hogy párezer forint és pár óra ücsörgélés után végre az álom rastád hordhatod a fejeden, és nem kell éveket várnod az újranövesztéssel.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments