Loading...

Nem kell túlzásba vinni a rasztaságot

rasztafaritmus

Én speciel örülök, hogy raszta hajad van. Te is biztosan örülsz neki. hiszen ezért választottad ezt a frizurát. Viszont másoknak nem kell állandóan az orra alá dörgölni a dolgot, főleg ha az a fajta raszta vagy, aki a békével meg a rasztafarizmussal jön. Ezt veheted sértésnek, mert meg mondom mit ne csinálj. Viszont ez éppen annyira tolakodó Tőlem, mint tőled az hogy világnézeted másokra erőlteted, vagy legalábbis folyamatosan szóba hozod. Ez egyfajta vallás, te sem örülnél, hogyha elkapna valami hívő keresztény, krisnás vagy muzulmán minden házibuliban, és traktálna a számodra idegen és nem kívánatos dolgokkal. Remélem a példán keresztül érted az üzenetet.

Felszabadultan és nem görcsösen ragaszkodj a hajadhoz.

Nem kell a béke, meg a rasztafáráj „vagánykodás”, legyél Te is egy a normális és jó fejek közül. Igazából, ha nem e szerint cselekszel, nem lesz béke körülötted, és akkor saját hitvallásod hazudtolod meg.

Itt megjegyezném, hogyha annyira béke párti vagy, akkor ne szavakkal, hanem tettekkel tegyél érte. És akkor példát mutatsz másoknak miközben jót cselekszel, és nem pedig csak a vízről prédikálsz borivás közben.

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments