Loading...

Rasz-tancs lista

rasta lista

Gondolom hallottad már azt a kifejezést, hogy bakancs lista. Ennek lényege, hogy írsz egy listát, mi az amit mindenképpen meg szeretnél tenni életed során, azaz mielőtt meghalsz. Sajnos sokaknak nemhogy nincs bakancs listájuk amit próbálnak sorjában kipipálgatni, hanem még naponta egyetlen meleg ételt sem hajlandóak magukért tenni. Nem jön rá az ilyen ember, hogy ha Ö nem tesz magáért, akkor senki se fog. Már nem vagyunk gyerekek, hogy szüleink és az óvonéni mindent megcsináljon helyettünk és nekünk.

A lányok körében is egyre elterjedtem a dreadlock viselet.

És akkor már helyben is vagyunk. Neked mik a céljaid az életben? Jó állás, házasság, drága kocsik? Sajnálom, de ez nem bakancs lista, ez egy álom felhő. A megfoghatatlanság a négyzeten! Neked konkrét célok kellenek! És most értünk el a lényeghez. Ha valami a célod, mennyi idődbe és energiádba kerülne azt megszerezni? Sok ugye? Inkább meg se mozdulsz, Facebook-ozol tovább? Megértelek, hiszen sokan nyerik meg a lottót is szelvény vásárlása nélkül is … Ébredjünk már fel kérem szépen! Van egy álmod … nem! Bocsánat! Van rengeteg álmod! Viszont ezek álmok maradnak, ameddig nem kelsz fel a kanapéról, mész, és megvalósítod őket.

Szeretnél élsportoló lenni? Kezdj el edzeni, és egyél az! Szeretnél könyvet írni? Kezdj el gépelni! Szeretnéd jobban érteni az embereket? Kezdj el pszichológiát tanulni! Szeretnél rasta lenni? Ki akadályoz meg ebben? Zenész vagy Dj, rapper szeretnél lenni? Hát kezdj el feltölteni számokat az internetre, hogy megismerjenek! Senki nem fog megakadályozni, csakis Te magadat a lustasággal illetve a halogatással!

Ha még nem vagy raszta

Ott van a listádon, hogy raszta hajat szeretnél. Mi akadálya? A környezeted? A szüleid? A Tanáraid vagy a főnökeid? És ha rasta leszel? Kihal a föld lakosságának egyharmada? NEM! Gazfasági válság lesz kicsiny hazánkban? Dehogy! Nem fogsz munkát kapni sehol? Nem a hajad miatt lesz, ha így alakulna.
Hagyj fel a kifogásokkal. Akarod, vagy sem? Nem kérhetsz meg valakit, hogy legyen dreadlock helyetted, mert Te nem vállalod a hátrányait… Ha akarod, lépj érte! Ha nem akarod, akkor pedig felejtsd el örökre ezt a gondolatot, és tegyél a helyébe másik álmot, ami úgy érzed boldoggá tenne téged!

Ha már rasta vagy

Látod, egyszer raszta akartál lenni. Az vagy. Tudom, vannak hátoldalai is, de ne felejtsd el az előnyeit. Mennyi örömöt, jó beszélhetést, vagány fotót, egyéjszakás kalandot olyannal, aki amúgy észre sem vett volna, stb. adott már neked ez a hajviselet. Tehát volt egy álmod, megtetted a lépést és rasta lettél. Mennyire örülsz neki most, hogy anno megtetted azt a lépést? Gondold el más álmaid is ilyen könnyen valóra válhatnak.

Összefoglalva

Tehát legyenek álmaid, ne érdekeljen az, hogy mit szólnak hozzá mások (ameddig nem bántod őket az álmaiddal). Valósítsd meg az álmaid,és élvezd a gyümölcsüket. Csak ne feledd, azt az álmot csakis Te tudod valósággá tenni. Tehát ne hagyd, hogy örökké álom legyen mert kifogásokat gyártasz szabadidődben amiért nem teheted meg ezt meg azt…

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments