Loading...

A raszta haj vége, azaz a levágása (+ videó)

A raszta haj vége, azaz a levágása

Annyi információt kapunk a raszta haj levágásának misztériumáról, hogy már nem tudjuk, melyiknek higgyünk. Egyes nézetek azt vallják, hogy egész hosszú hajunk lehet a rasztától megszabadulva. A legelterjedtebb badarság pedig, hogy teljesen kopaszoknak kell lennünk. Jó hogy nem azzal jönnek nekünk, hogy a skalpunk is le kell vágni, mert úgy igazán indiános.

Minden megoldható csak időbe telik.

A lényeg, hogy bármilyen hosszú hajat is szeretnénk utána, egyetlen módszer létezik. Minden esetben hagyni kell a dreadlockot kicsit lenőni. Azaz a raszta tincsek tövével semmit sem szabad csinálni, hogy minél kevésbé álljon össze. Ez pedig egyenes út a normál haj növesztéséhez, melyre később szükségünk lesz, ha nem akarjuk mutogatni fejbőrünket.

Az alábbi videó is jól mutatja, hogy nemcsak levágják a rasztát, hanem azonnal „divatos frizura” is készíthető belőle. Ez jelen pillanatban egy fiús videó, de a lányok vannak annyira otthon a szépségápolás ezen területén is, hogy egyértelműen látják, esetükben hova tud ez vezetni.

Tehát nem kell a rasztától félni, van élet utána is. Azaz ha a kopaszságtól féltél eddig, és azért nem lettél dreadlock, akkor hajrá, keresd fel az első raszta mestert, aki utadba akad!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments