Loading...

Rasztaként gondolj csakis magadra!

Rasztaként gondolj csakis magadra!

Tudod mi ebben a legjobb? Hogy másokkal is jót teszel így. Örülök, hogy a cím felkeltette az érdeklődésedet. Engedd meg, hogy megmagyarázzam.

Fontos az ápoltság, természetesen.

A raszta hajat viselők hiába egy közösség, emberek tömege viseli a dreadlockot, mégis az egyének (azaz a Te saját tetteid) viselkedése alapján kerülünk megítélésre. Neked nem kell aggódnod egy közösségért, nem kell aggódnod a raszták megítélésért, hogy drogosok, rossz munkaerő, megbízhatatlan pár, trehány gyermek az ilyen frizurát viselő személy. Nem kell egy közösség helyett cselekedned, és nem kell mindenki véleményét megváltoztatnod, aki igénytelen embernek gondolja a raszta tulajdonosokat. Számodra egyetlen cél kell, hogy lebegjen a szemed előtt. Te mit tehetsz azért, hogy a saját életed jobb legyen. Mennyire tudsz becsületes és kedves lenni másokkal? Mennyit tudsz tenni saját karrieredért, külső megjelenésedért?

Fontos, hogy megértsd! A raszták negatív megítélése nem abból származik, hogy olvasnak az emberek egy rossz cikket vagy könyvet a raszták viselkedéséről, vagy a híradóban bemondja a hölgy mindenki előtt, hogy a dreadlock viselők megbízhatatlan alakok. Nem! A legtöbb embernek volt egy negatív élménye egy dreadlockot viselő személlyel. Itt nem arra kell gondolni, hogy kirabolta, vagy lehányta egy dreadlock. Egyszerűen csak egy kéregető az utcán kócosabb volt a kelleténél. Egyszer látott pár suhancot az erkélyéről, ahogy a bokorban szívtak, és az egyikük rasta volt. Egy szórakozóhelyen egy jó külsejű raszta férfiú nyúlta le előle a legjobb csajt. És még folytathatnám a listát. Biztos vagyok benne, hogy már érted miről szól ez a cikk.

Ha cselekedeteiddel pozitív élményeket okozol az embereknek, akkor meg fogják jegyezni már rövidtávon is, hogy Te egy jó ember vagy. Hosszú távon, ha már a nevedre sem fog emlékezni, akkor is tudni fogja, hogy ez meg ez a dreadlock viselő személy mindig olyan kedves és tisztelettudó volt vele. Lehet a rasztákra számítani. Ezek után már eleve jóindulattal kezeli a rasztákat. És hoppá! Egyel, kevesebb ember terjeszti rólunk azt a sok degradáló dolgot.

Tehát kérlek, legyél önző! Törődj csak magaddal! Tedd jobbá szociális életedet etikus viselkedéssel, és így az egész közösség hálás lehet neked!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments