Loading...

Lehet rasztám 50 évesen?

rasztám 50 évesen

A válasz nagyon egyszerű: Természetesen!
A raszta frizura nem csak fiataloknak áll jól, mint ahogy gondolnád, hanem minden korosztálynak. Légy nyitott a világra és ne félj a változástól! Ha mindig is tetszett neked a dreadlock és igazán magadénak érezted a stílust csak nem merted megcsináltatni, még mindig nem késő. Nincs korhoz kötve ,hogy mikor valósíthatod meg önmagad.
Nem oly ritka dolog manapság ha egy idősebb hölgy vagy férfi extrémebb frizurát készíttet magának és a hajszobrászatban egyre izgalmasabb újdonságokkal rukkolnak elő. Miért is ne vághatnál bele valami egészen újba. Ma már teljesen elfogadott ez a stílus így nincs mitől tartanod. Külön szalonok vannak csak arra, hogy csodás rasta tincseket varázsoljanak számodra. Olyan álom dreadlockot kapsz amilyet elképzeltél és irigykedve néznek majd utánad a többiek.
Ez egy remek üzenet lesz nekik,hogy lássák a fiatal kor után sem áll meg az élet.
Minden apró változás nagyon is pozitív hatással lehet ránk, főleg ha valóban azzal éreznénk magunkat teljesnek. Attól egyáltalán ne tarts, hogy esetleg nem mutat majd jól. Ez a hajviselet igazán sokat dob a megjelenésen.

raszta 50 éves
Raszta 50 éves

Az ősz raszta haj talán a legeslegmenőbb, bár ha az izgalmas színeket kedveled és eddig is festetted a frizud, akkor a tincseidet ugyanúgy könnyedén be tudja ám festeni neked a hozzá értő személy. Nincs elkönyvelve, hogy ez a stílus csak a fiataloknak áll jól, ez csak attól függ, hogy mennyire szeretnéd ezt a változást. A Te életed! A Te döntésed!
Tűnj ki a tömegből és mutasd meg mindenkinek milyen belevaló is lehet az ember a negyvenes, ötvenes éveiben is!

A dreadlockot ezer módon tudod még díszesebbé tenni. Rengeteg kreatív lehetőség van ebben a frizurában. Akár nagyobb gyöngyöket is rá tehetsz vagy apróbbakat belefűzhetsz, fonalakkal bolondíthatod meg de még hímzett vagy ásványos díszeket is lehet rá rakni. Az unokád el lesz varázsolva a látványtól és le sem tudod majd vakarni magadról! Mutasd meg a fiatalabb korosztálynak, hogy az élet nem áll meg nyugdíjas korban sem és bármikor képes az ember a megújulásra.
A raszta szalonban minden kérdésedre választ fogsz kapni a karbantartásával kapcsolatban, és mindenben segítenek neked. Ki gondolta, hogy a horgolótűvel nem csak egy szép sapkát készíthetsz a gyerekeknek, hanem egy csodálatos hajzatot is lehet vele varázsolni.
Ne várj tovább, hanem vágj bele ebbe a mesés kalandba, hiszen egyszer élünk!

Facebook Comments