Loading...

Légy önmagad! Légy rasta!

legyél rasta

A dreadlock frizura egészen közkedvelt hajviselet a színes lelkivilágú, bohó tinik illetve a húszas éveikben járó fiatalok körében is. Manapság például egy művész osztályban, ha nincs legalább 1-2 rasta ifjú vagy leány, azt már kimondottan furcsának mondhatjuk. Egyre többen érzik magukénak ezt a világot és vállalják be a dreadlockot.
Na de ki gondolja és miért, hogy ez a hajzat csupán a kamaszoknak állhat jól vagy hogy kizárólag ebben a korosztályban megengedett ez a fajta őrület? Miért nem látunk annyi boldog, csápos, ősz nénit vagy bácsit ilyen hajjal?
Sajnos akadnak a mai modern világban is olyanok, akik első látásra ítélkeznek mások felett és talán rossz szemmel nézik ezt a stílust. Esetleg néhányan összekötik az ápolatlansággal, szertelenséggel, viszont ez egyáltalán nem kéne,hogy így legyen.
A dreadlockot viselő személy igenis lehet ápolt és pozitívan figyelemre méltó, főleg ha hozzá értő kezek által lettek megalkotva a kis tincsei egy rasta szalonban. Semmiképp se hagyd, hogy mások elvárásai döntsenek arról milyen is légy.

légy rasta

A stílusodról, megjelenésedről egyedül Te döntesz és ez teljesen rendben van.
Ha az ötvenes éveidben jutsz el arra az elhatározásra,hogy igenis szeretnéd ezt a bohém hajviseletet magadon, akkor ennek ma már semmi akadálya nincs.
Senkinek semmi joga ahhoz, hogy visszatartson, vagy elítéljen csak azért, mert Te nem daueroltatni mész a fodrászhoz. Férfiként talán attól félsz, hogy a hajhullás megnehezíti ezt a helyzetet.
Megnyugtatlak,hogy ha csak maréknyi hajad is van,akkor is van még lehetőséged a dreadlockra hisz póthajjal kiegészíthetők az elvékonyodott,gyenge tincsek.
Tehát itt az ideje,hogy bátran felvállald önmagad és nyiss egy új fejezetet az életedben. Hidd el sohasem késő a változás! Merd megmutatni a világnak,hogy milyen különleges és izgalmas személyiség vagy és üzenj a többieknek mennyire vagány lehet egy szebb korban lévő illető is.
Arról nem is beszélve,hogy milyen jó érzés ,amikor felkelsz és fésülködés vagy egyéb hasonló hajformázó procedúra nélkül is tökéletes a séród.
A tincseid mindig igazán mutatósak, és ha már kissé elhanyagoltnak vagy esetlennek érzed, keress egy rasta szalont ahol pár óra alatt rendbe hozzák neked és újra tökéletessé válnak a csápjaid.
Tehát ne agyalj túl sokat a dolgon. Ha úgy döntöttél rasta nagypapa vagy nagymama szeretnél lennél mi teljes mértékben támogatunk!

Facebook Comments

Leave a Reply