Loading...

A rasta család

Rasta család 01

A rasta család hallatán, mindig furcsán jó érzések töltenek el minket. Hiszen a raszta közösség, alapjáraton egy család, de ha arra gondolunk, hogy férj és feleség, meg mellettük gyerekek, akkor az egy másik kategória. De mennyire szép is rasta családnak lenni, ahol mindenki kedvességben, békében és csáposan éli az életét. Nagyon megható tud lenni, amikor azt látjuk, akár az utcán is, hogy egymás mellett sétálnak a raszták, családostól. Van benne valami varázslatos, és különös.

Magyarországon egyre többen vállnak rasztává, ami igazolja a családokra nézve is, hogy a létszám egyre nagyobb a rasztacsaládban. Vagyis, egyre többen szeretnék berasztázni a hajukat, majd a gyerekeikét és így tovább. Az idősebbek, a nagyi és papi is ugyan úgy dreadlockosak, amit a szülők követtek, majd azok gyermekei és unokái, hogy egy kicsit érthetőbb is legyen az előző mondatunk. Egyszerűen nincs szebb a családoknál, ha raszta vagy. Ismerjük be, hogy nagyon is klassz így élni.

Rasta család 01

Persze, mindez mellett kiegyensúlyozottan és mondjuk képzeljétek el, milyen menő már, hogy mindannyian a családból ugyan abba a rasta szalonba mennétek napokat követően. Egyszerűen válltanátok egymást, mint a műszakok ? Ezt nem mondhatja el mindenki magáról, pedig egyre többen rasztásodnak be. Hú, képzeljük el azt, ahogy mindenki leül a családi ebédnél az asztalhoz és szebbnél szebb dreadeket láthatunk, ha végig nézzük a családot. Vannak emberek, akiket ez egy cseppet sem izgat, mégis a többségnek felkelti az érdeklődését és ez tényleg a menősége miatt.

Tehát menő ha raszta vagy és mégmenőbb ha az egész család. Akik magukra ismernek, biztosan tudják, hogy igaz a dolog, de akik még nem rasztások, arra buzdítanánk, hogy legyetek, mert egy életen kersztüli gyönyör, és maga az életstílus is. Talán még eleinte sem lenne furcsa, úgy látni a családtagokat, hiszen az összhang ha megvan, akkor minden sima ügy.

Mindig jó érzés azt látni, hogy egyre jobban kedvelik a rastát az emberek és sokkal jobban kezdik elfogadni. Írjunk mi is történelmet, a magyarországi raszta családjainkkal!

Facebook Comments