Loading...

Neked is lehet csodás rasta frizurád 50 felett !

rasta frizurád 50

Ez a hajviselet egyáltalán nincs korhoz kötve és éppolyan jól tud állni neked is mint a fiatalabb generációnak. Felejtsd el azokat a régimódi berögzült szabályokat,hogy mit illik s mit nem a Te korodban. Persze nem arról beszélünk, hogy bárhol bármit lehet.
Nyilván sok tényező van amit számításba kell venni ha a megjelenésünkről van szó, viszont rastával együtt is ugyanúgy tudsz ízlésesen vagy tiszteletre méltóan mutatkozni bármilyen területen is tevékenykedsz.

Rasta 50 felett is jó
Rasta 50 felett is jó

Sokan szomorúan tekintenek vissza a meg nem tett dolgokra és úgy állnak hozzá, hogy ezt fiatalon kellett volna meglépni most pedig már késő.
Vannak akik mindig is bátrak voltak és 40-50 évesen se mondanak le egy szép tetoválásról ,piercingről vagy extrémebb frizuráról csak mert talán lesz akinek ez nem tetszik.
Merj Te is ilyen bátor lenni és valósítsd meg önmagad, ahogyan csak szeretnéd!

A dreadlock ma már nem is oly megdöbbentő látvány, mint sok évvel ezelőtt. A mai megítélés jóval pozitívabb, mint hinnéd és az unokád is valószínűleg boldogan játszana a hajkölteményeddel vagy díszítené azt gyöngyökkel.
Az új dolgok mindig jó hatással vannak az életünkre, úgyhogy ne félj megújulni és kiteljesedni, ha magadénak érzed ezt a stílust.
A raszta szalonokban sokat tudnának mesélni arról, hogy hány idősebb korosztályból való vendég jelentkezik be javítás vagy készítés céljából. Sőt vannak olyan helyek ahol kifejezetten a szép korúakat várják.
A szalonban olyan dreadlockot kapsz amilyet megálmodtál magadnak és mennyire gyönyörű is lesz ha már minden tincsed hófehér. Ezek az igazán világos, ezüstös festés most a fiatalok körében is közkedvelt, de jóval menőbb ha valakinek természetes ősz rastája van.
Saját magadnak kell megfelelned nem pedig másoknak, úgyhogy ne parázz semmin. Vágj bele!

Facebook Comments