Loading...

Csak óvatosan ebben a vírusos időszakban a raszta készítőkkel

raszta készítők óvatosan

Szerkesztőségünk több forrásból is értesült arról a jelenségről, hogy ezen sajnálatos világjárvány miatt megváltozott élethelyzetek és munkaügyi kilátások miatt jóval több raszta készítő jelent meg a magyar piacon. A sajnálatos a járványon túl még arra is értendő, hogy ezzel számos embert be tudnak kavarni, hiszen ennyi szolgáltató közül nehéz megtalálni azt, aki igazán jó is és megéri a pénzét.

A régebbi tapasztalatokkal ellentétben az egyik legnagyobb nehézség, hogy a nagy ismert márkák áraihoz szabják magukat ezek a kevésbé tapasztalt raszta szolgáltatók. Így pedig a nagy rohanásban lévő raszta készítőt kereső személyek könnyebben bele csúszhatnak egy-egy átverés határát súroló, alsókategóriás szolgáltatásban, viszont nagyon magas árakon.

Emiatt úgy gondoljuk érdemes felhívni rá a figyelmet – illetve örülünk ha tovább adjátok a hírt másoknak is – hogy érdemes egy kicsit jobban utánajárni a kiválasztott rasztázóknak, amennyiben még sosem jártunk náluk.

Szeretnénk pár segítő hüvelykujj szabályt adni ahhoz, hogyan is lehet gyorsan és biztosabb alapokon megismerni a szolgáltatás tényleges minőségét:

1. Tekintsd meg a dreadlock szolgáltató videóit és képeit olyan munkákról melyeket ő csinált és feltöltött az internetre. Ne pedig az általa egyértelműen internetről letöltött fotók varázsoljanak el naiv módon.

2. Az is nagyon árulkodó jel tud lenni hogy a közösségi médiában mennyire sűrűn, milyen aktívan oszt meg anyagokat. Az a személy aki nem foglalkozik folyamatosan a rasta hajjal mert nem olyan sűrűn csinálja (így a tapasztalata sem lesz túl magas) az biztosan ritkábban is tesz közzé ezen mellék állásának számító közösségi oldalain.

3. A legjobb és legnagyobb raszta szolgáltatóknak mindig van saját domain címmel rendelkező honlapja. Tehát az ingyenes honlap tárhelyeken lévő oldalakat érdemesebb lenne elkerülnöd saját érdekedben.

4. Ha valaki igazán profi raszta készítő, nagyon benne van már a szakmában – még egyszer felhívnánk a figyelmet hogy ez azt jelenti hogy tapasztalt azaz nagyon sok raszta hajat csinált már meg jól – az nem fog személyes közösségi oldal profilt megosztani, hogy ott keresse őt az ügyfél. Leginkább az ilyen személyeknek hivatalos üzleti közösségi oldalai vannak.

Reméljük sikerült ezekkel a támpontokkal közelebb vinni téged ahhoz, hogy olyan rossz tehát kapjál amit valóban meg is fizetsz. Szeretnénk, ha a dreadlock közösség erősödne nem pedig egymás kicsikarás amiatt széthúzás irányába kezdene elmenni, ezekben a történelmien szélsőséges időkben. 

Facebook Comments