Loading...

Ha rosszul is készítették el a rastad, idővel észhez fog térni

Ha rosszul is készítették el a rastad, idővel észhez fog térni

Vannak sajnos azok az esetek, amikor rosszul sikerült valaki rastája. ezt most ne úgy értsd, hogy a véletlen következtében, hanem valószínűsíthetően rossz rasztázót választott magának. Pech az ilyen. De mi van, ha feladjuk, és nem megyünk el máshoz kijavíttatni a hibát, hagyjuk a hajunk úgy ahogy van. Szerencsénkre, idővel elkezd észhez térni a dreadlock. Sajnos hónapokat vagy éveket kell várni ahhoz, amit egy nap alatt egy raszta javítás meg tudna oldani számunkra, de van aki erre a sorsra adja a fejét.

Legyél tisztában a rastával, hogy eltudd mondani mit szeretnél.

Lássuk csak az alábbi videóból, hogy időről-időre hogyan is változik az a bizonyos raszta frizura. Nagyon jól dokumentálva vannak az állapotok és az időtávok is.

Látható, hogy nem nulláról kezdte,azaz nem csakúgy hagyta, hogy rasztává váljon a haja a nem fésülködéstől és a hajmosás hanyagolásától (ez utóbbi páros amúgy is hülyeség, évekig tart, mire emberek közé merészkedhetünk ilyen kinézet mellett). Tehát a már elkészített, csak hanyagul összeállított dreadlock először megcsúszik, szinte majdhogynem szét esik, de erőre kap. És idővel halad és halad a fejlődés útján. Látszik, mennyire hurkos, szálas és cikk-cakkos a tincsek nagy része, de legalább egyben maradt, nem igaz? Az nem kizárt, hogy saját magának kezdetleges horgolással nem próbálkozott a videó részek között, de ez számunkra nem is fontos információ, mert egy alapos professzionális javítást egyből észre vettük volna. Hiszen akkor menne a videó, változik az haj, és egyik napról a másikra tökéletes, filctoll belső kinézetű tincsi lennének, azaz meg lett volna javítva a rasztája.

Érdekes esettanulmány, viszont senkinek nem ajánljuk, hogy ennyi ideig várjon a szépülésre! Menjen el egy raszta javítóhoz, és pár óra alatt eléri azt, amit sok hónap alatt ez a hölgyemény a videóban!

csatlakozz Facebookon a rasta.hu-huz
Facebook Comments