Loading...

Interjú – Edina a Rasztajavitas.hu-hoz került

Raszta javitás Szücsi

Rasta.hu: Hallottuk a hírt, hogy a Rasztajavitas.hu-val összeolvadtatok, és immáron együtt dolgoztok. De kérlek egy kicsit beszéljünk már az ezt megelőző idószakodról. hogyan kerültél kapcsolatba a raszta hajjal, és azon belül annak a készítésével?

Edina: Sziasztok! Nagyon örülök,hogy beszélhetek arról, hogyan is kezdtem bele a raszták világába. Nos, jó pár évvel ezelőtt, amikor én is felfedeztem ezt a hajstílust és megtetszett, az eszembe ötlött, hogy én is raszta szeretnék lenni. Persze, akkoriban nem igazán ismertem olyan személyeket vagy konkrét szalont ahol ezt készítették volna, így saját magamtól kellett neki látnom. Egyik napról a másikra egyre jobban igyekeztem a netes képekhez hasonló tincseket gyártani. Persze, nem voltak a legtökéletesebbek, de bizonyos idő múlva ráéreztem és a sok gyakorlás megtette a hatását. Így kezdődött el minden.

Rasta.hu: Hogyan jött létre egyáltalán a két szalon egyesülése?

Edina: Amikor úgy éreztem, hogy elég jól megy a rasztakészítés, elkeztem saját oldalt csinálni a Facebookon, és így egyre több embert tudtam elérni. Természetesen, szerettem volna, ha egyszer nyithatok egy saját szalont, s végül ez nem is volt másképp. Jelenlegi kollégám, Szücsi felkeresett engem, azzal az indokkal, hogy szeretné, ha partnerek lennénk és együtt dolgoznánk ugyanis látta ő is az oldalamat. Ennek a fényében nagyon be lettem sózva és alig vártam, hogy elkezdhessük a közös munkát.

Rasta.hu:  Milyen változások történtek veled és az életedben ebben a pár hónapban,amióta a Rasztajavitas.hu-val szállsz zsembe a kócolatlan hajakkal?

Edina: Szeretem a munkám. Egyre több személyt ismerhettem meg, azt kell mondjam, hogy sokkal jobb lett ez a pár hónap alatt az életem mint előtte. Mindig vannak kihívások, amit örömmel teljesítek és folyamatos energiával állok neki akár a javításnak vagy ahogy itt a kérdésben szerepelt a kócolatlan hajaknak. Imádok mindig valami újat alkotni, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a hajkoronáikkal.És főként akkor érzem magam igazán jól,ha az ügyfél elégedett azzal amit kap.

Rasta.hu:  Na és a rasztázás területén milyen változások értek így, hogy már egy közös vállalkozásban dolgozol Szücsivel?

Edina: Nagyon sokat tanúltam amióta egy vállalkozásban vagyunk. Mind a kettőnknek voltak sajátos módszerei, de nagy vonalakban megegyeztek így nem volt kétséges, hogy milyen is lesz a minőség. Illetve azt is hozzá kell tennem, hogy ketten ezen a pályán sokkal jobban működünk, mindenkinek megvannak a maga feladatai, így nem kell félni, hogy valami rosszul sül el vagy elfelejtenénk dolgokat. Nagyon jól összetudunk dolgozni és könnyebb párban, mint egyedül vinni az üzletet.

Rasta.hu: Mik a terveitek így, hogy már többen vagytok? Van-e olyan, amit elárulhatsz a sok titkos üzleti víziótokból 🙂 ?

Edina: Ami azt illeti, vannak terveink, és egy két dolgot megoszthatok így álltalánosságban, ugyanis mindig van valami amin dolgozunk. Folyamatosan építjük a vállakozást és azt szeretnénk ha az ügyfeleink kényelmesen éreznék magukat és remek hangulatban részesülnének. Emiatt haladunk előre mi is a korral. Ennek fényében elmondhatom, hogy a nyár folyamán már lesz egy teljesen fix hely a szalon részére illetve, amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy hamarosan bevezetjük, hogy akik messzebbről utaznának, nekik is kényelmes legyen. Így azzal járulunk hozzá, hogy mi megyünk házhoz. Sokszor ez megkönnyíti az ügyfelek dolgát, hiszen a sok utazás elég problémás szokott lenni a számukra és megterhelő.

Rasta.hu: Egy kis vírusos kérdés, amit manapság nem lehet kihagyni. Kihat rátok is a világ ezen jelensége? Hogyan, avagy milyen módon befolyásolja munkátokat?

Edina: Tulajdonképpen, mi is érezzük a vírus hatását egy bizonyos szinten, ugyanis megesik, hogy egyik másik ügyfél karanténba kerül, vagy nem érzi jól magát itt gondolok a hideg hónapokra és a megfázásra, influenzára is egyaránt. S emiatt nem tud eljönni. De pozitívum, hogy még ezekben a vírusos időszakokban is sok ügyfél érkezik. Így összességében akkora hatást nem gyakorol a szalonra nézve. Tehát munka így is mindig van bőven. Aminek természetesen mindenki örül.

Rasta.hu: Lehetne egy személyesebb jellegű kérdés is? Ha nem akarsz, na válaszolj erre. De biztos sokakat érdekel a válasz, akik ismerik Szücsi sok-sok éves munkásságát. Milyen vele együtt dolgozni? Sokan csak vendégeként vagy online tevékenységei alapján ismerik. De a hétköznapokban biztosan ettől eltérő személy. Kicsit erről tudnál az olvasóinknak mesélni?

Edina: Szivesen mesélek Szücsi kollégámról, hiszen tőle jobb partner nem is létezhetne. Figyelemre méltó személyisége van, ezen belül, kedves, figyelmes és kifinomult egyéniség. Persze, nagyon jók a viccei is arról nem beszélve, hogy gyakran használja ezt az énjét, illetve emelett mindig segítőkész. Stratégiai beállítottságú ami azért tőlem eltérő, mégis nagyon jól megértjük egymást. Sőt, az utóbbi időben, ígyesen, hogy már egy pár hónapja együtt dolgozunk, nagyon szépen kiépült ez a kollégák közötti kapcsolat. Egyre gyakrabban felhánytorgatja, hogy már nem lesz oka, szúrkálódni, mert mindent jól csinálok. Ilyenkor jókat nevetünk.Tulajdonképp rosszat nem is tudnék mondani róla. (De, talán mégis, nem tud helyesen írni :D)*kacag* *kacag*

Rasta.hu: Nagyon szépen köszönjük, hogy időt tudtál kérdéseinkre szánni. Elfoglaltságod miatt nehéz volt összehozni ezt az interjút, éppen ezért hálásak vagyunk, hogy végül rendelkezésünkre álltál, azaz álltatok a Rasztajavitas.hu-val. Van-e még valami, amit üzenni szeretnél az olvasóinknak?

Edina: Igen, mindenképpen, mégpedig szeretném tudatni velük, hogy mi minden téren a segítségükre vagyunk, ha bármi kérdés merül fel, szivesen válaszolunk és örülünk annak ha minket választanak, hiszen mindig az az első, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, s erről sok pozitív visszajelzést is kaptunk amivel bátorítanám azokat az embereket, akik még gondolkoznak, hogy szeretnének e rasztát vagy éppenséggel tanácsot kérnének. Hiszen minden téren helyt állunk a számukra és biztosíthatom,hogy megbízható, remek szalon vagyunk.

Facebook Comments