Loading...

Kreatív raszta haj

Kreatív raszta haj 01

A raszta haj nem csak egyszerű és nagyszerű lehet, de igazán kreatív megoldásokkal is fellehet dobni, hogy még menőbb legyen. Rengeteg dreadlock ékszer van, amivel tudjuk díszíteni a tincseinket illetve, sok olyan rasta hajstílus is létezik, amivel vagányabbak lehetünk, kifinomultabbak, vagy bármi. Ha például fotózásról van szó, akkor tényleg kreatívnak kell lennünk, amivel a hajunkra vonhatjuk a figyelmet, vagy akár csak egy jó kép érdekében valami izgalmasat készíteni. Ezernyi ötlet elérhető, hogy hogyan is kivitelezzük ezeket, vagy ha nem az a cél, hogy hogyan tegyük, hanem csak egyszerűen maga az ötlet kell, akkor most nagyon jó helyen jársz. Van itt pár kreatív érdekesség, ami talán hasznos lehet számotokra.

Kreatív raszta haj 01

Mivel itt vannak a jó idők, tavaszodik, így szinte elhagyhatatlan valami olyan fotó, amiben virágba borulhat a raszta. Tehát feltudjuk dobni a hajunkat növényekkel. Igazán menő és elegáns kisugárzást adhat. Persze, nem csak ez, van számos opció, ötlet még, amiből gazdálkodhatunk. Ha nem is teszünk a hajunkba semmit, nagyon szép kontyokat, vagy egyéb frizurákat tudunk a rastáinkból kihozni. Ha pedig haj ékszerekről beszélünk, abban az esetben pedig bármi lehetséges. Ami nekünk jobban fekszik, ahhoz nyúljunk, majd fejlesszük tovább és alkossunk belőle valami nagyon klasszat. Nos, ami még izgatóbb lehet, az pedig a különféle minták a töveknél.

Amikor eldöntjük, hogy rasztások leszünk, egyik nagyon jó választás, ha nem csak az egyszerű kinézetére törekszünk, de valami kis mintával feldobjuk azt. Ezek a minták lehetnek csillag alakúak, háromszögek vagy akár kis köröcskék is. Kinek mi tetszik jobban. Ezek egy része, az enyhén extrém kategóriába is sorolhatóak, de biztos siker. Próbáljunk ki minél több ötletet, amit csak tudunk, hogy feldobhassuk a hajunkat. Ámbár, fontos, hogy mindez mellett azért ápoljuk is a hajunkat, mert csak így lehetünk a legszebbek és így fognak jól mutatni a kreatív hajötleteink. Sok mindenről olvashatunk, hogy mit kezdhetünk a hajunkkal, de az egyik biztos pont, ha az évszaknak vagy ünnepnek megfelelően kezdünk ötletelni. Légy kreatív és alkoss valami szupert!

Kreatív raszta haj 02
Facebook Comments