Loading...

Raszta haj 50 éves kor felett?

Raszta haj 50 eves kor felett 02

A raszta hajviselet egyre elterjedtebb szerte a világon. Igaz korántsem annyira általános kis hazánkban, mint például Amerikában, viszont már itthon sem lepődünk meg oly nagyon, ha szembejön velünk az utcán egy-egy ilyen különleges kinézetű egyén.

A középiskolában is kifejezetten sok kis raszta frizurával rendelkező tizenéves flangál, sőt vannak olyan raszta családok is ahol a szülők és a gyerekek is boldogan vállalják ezt az életstílust.

Tehát már az sem olyan túlontúl fura ám, ha egészen aprócska csápos gyerekekkel találkozunk a világban, de mi van a 40 vagy 50 év feletti korosztállyal?

A statisztikák szerint a fiatalok az utóbbi években sokkal inkább kapnak pozitív visszajelzéseket, ha meglátják őket ezzel a hajviselettel.

A tapasztalataik azt mutatják, hogy mind az utcán, mind az iskolában vagy a baráti társaságukban nemcsak hogy elfogadóak a kócosokkal szemben, de azonnali szimpátiát vált ki a legtöbb esetben.

Na de visszatérve milyen határtalanul menő lehet egy rasta nagypapa vagy nagymama?

Szerencsére ma már egyre természetesebb, ha az egyéniségünket akár egészen feltűnő módon is megmutatjuk a nagyvilágnak.

Miért ne vállalhatnád fel szülőként vagy nagyszülőként is azt, aki vagy és miért kellene a „tipikus” vagy „normális” konzervatív normákhoz igazodnod? Ha azt érzed, hogy Te egy igazi színes, bolondos, szeretettel teli raszta arc vagy akkor vállald ezt be minden félelem nélkül, korodtól függetlenül.

Facebook Comments

Leave a Reply